Νεκροί σε ατύχημα

Ειδα ότι ήμουν σε ένα πανυγηρι από όσο καταλαβα σε μια μεγάλη εκδήλωση με πολύ κόσμο οικογενειακά και εγώ με το αγόρι μου και τα δυο σκυλιά μου μετά από λίγο το αγόρι μου απομακρύνθηκε μαζί με το ένα το σκυλι μου και έγινε ένα ατύχημα σαν να έπεφτε ένα κτήριο και πέθανε το αγόρι μου και ο σκύλος μου μετά γυρίσαμε σπίτι τον έκλαιγα ήμουν μαζί με τη μητέρα μου και μετά ήρθε ο πατέρας μου και της είπε να με αφήσει μόνη μου για λίγο.
Αρτεμις

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.