νεκροταφείο, παπάς

Ήμουν σ ένα νεκροταφείο όπου ο παπάς πέρναγε από τάφους κ έλεγε κάτι σαν τρισάγιο αυτούς που έπρεπε να ξεθαφτουν, κ εγώ πήγαινα κ έβλεπα τις φωτογραφίες τους απο περιεργεια.Οταν ελεγε τα λογια του ο παπας τις φωτογραφιες τις αφηνε κατω στον ταφο ωστε να καταλαβει ο νεκροθαφτης ότι πρέπει να τους βγάλει. Ήταν μία γυναίκα πιο πίσω μ ένα τετράδιο κ κάτι έγραφε κ έψαχνε ταυτόχρονα.
Πόπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.