Συλλυπητηρια

Eιδα ονειρο οτι ειμασταν σε ενα σπιτι αγνωστο,ο πατερας μου "εφυγε" πριν εννεα μηνες σχεδον και εκει ειμουν εγω και η μανα μου και ερχοταν μεσα στο σπιτι μια γειτονισα μας,με την οποια δεν μιλαμε και ο αντρας της ειναι σοβαρα αρρωστος και κατευθυνοταν προς την μανα μου και της ειπε : αν και περασε καιρος,απολογουμαι εγω ηρθα να σας συλληπηθω. Ανησυχισα πολυ με οσα ειδα.Παρακλω ενημερωστε με Ευχαριστω Χρηστος
Christos

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.