Πόρτες.ερωτας

Ημουν σε ενα μερος που δεν εχω παει, απλα το εχω ακουστά. Αυτος που θελω με φωναξε απο την αυλη του σπιτιού του εγω αρχισα να τρεχω. Ανοιγα πορτες και στην τελευταια πορτα ηταν εκει και με τραβηξε κοντά του κ με φιλησε.
Αναστασια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.