Πεσμένα δόντια

Καλησπέρα. Αρχικά είδα πως υπηρχε καταιγίδα έντονη στην περιοχή και έπρεπε να ανέβω μέσω μια κινητής σκάλας ένα σημείο ενός βουνού και να βοηθήσω κάτι παιδιά να κατέβουν Επειδη φοβοντουσαν. Την στιγμή που κατέβαιναν τα παιδιά ένα ένα από την ένταση ένιωσα πως έσπασε ένα δόντι πίσω το οποίο το έφτυσα κομματάκια στο χέρι μου το οποίο το έδωσα σε ένα παλικάρι εκεί να το δώσει στην κοπελα μου που ήταν από κάτω και μας κοιτούσε,αίμα δεν υπήρχε αλλά υπήρχε πόνος και έβγαλα άλλο ένα δόντι μόνος μου το οποίο ήταν τέλειο σάπιο. Ταυτόχρονα έφτυσα πάλι κομμάτια σπασμένου δόντια και προσπαθουσα την ίδια στιγμή να κατέβω την σκάλα με το ένα χέρι γιατί φοβόμουν να μην χάσω τα σπασμένα κομμάτια. Ο σκοπός . Μου ο τελικός ήταν να τα κολλήσω. Έπειτα ξύπνησα.
George

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.