Είδα στον ύπνο μου το πρώην να με φιλάει

Είδα στο ονειρο μου ότι ο πρώην που με άφησε και τον θέλω ακόμα ,ενώ εγώ τον φίλησα στο μάγουλο αυτός μου γέλασε και με με φίλησε στο στόμα. Και την επόμενη μέρα το πρωί μόλις ξύπνησα είδα μια ειδοποίηση από αυτόν μετά από αρκετό καιρό. Σημαίνει κάτι αυτό;
Ευα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.