Θάνατος σε τροχαίο

Εγώ είδα πως ήταν βράδυ και ήμουν με τη μητέρα μου στο αυτοκίνητο, και οδηγούσε εκείνη μάλιστα ήμασταν σε ένα στενό δρόμο που απο κάτω είχε γκρεμό. Κάποια στιγμή μου φαίνοταν πως η μητέρα μου δεν ήταν προσιλωμένη στην οδήγηση, και θα την ρωτούσα τι της συμβαίνει ,τότε ήταν που το αυτοκίνητο εκτροχιάστηκε και πέσαμε στο γκρεμό. Κατά της διάρκεια της πτώσης ,που ήταν ομαλή-δηλαδή το αυτοκίνητο έφυγε απο το δρόμο και έπεσε μια και καλή στο πάτο του γκρεμού-η μητέρα μου πήγε να μου πει κάτι μάλλον πως με αγαπάει η κάτι τέτοιο μα εγώ δεν πρόλαβα να απαντήσω. Όμως δεν ήταν εκείνο το τέλος,ύστερα βρέθηκα μάλλον σε μια κρεβατοκάμαρα γιατί είχε κρεβάτι μέσα και ήταν και η μητέρα μου μαζί και εγώ της φώναζα "γιατί μου το έκανες αυτό είχα τόσα ονείρα σχέδια για το μέλλον " και έκλαιγα . Δεν συνεχίστηκε το όνειρο διότι λόγω της ταραχής μου ξύπνησα. Ο λόγος που ζητώ μια απάντηση είναι γιατί αυτό το όνειρο μου έχει αποφέρει μεγάλη ταραχή κατά τη διάρκεια της ημέρας , θα μπορούσε να σημαίνει κάτι;
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.