πτωση απο σκαλα

Βρισκομουν με την κοπελα μου ημερα, σ ενα εμπορικο κεντρο υποτιθεται ,και ανεβαιναμε μια στρογγυλη εσωτερικη σκαλα που ειχε, συζητωντας διαφορα θεματα,καθως ανεβαιναμε παρατηρησα οτι η στρογγυλη αυτη σκαλα ειχε εξω απο τα καγκελα μεγαλο κενο ωστε να βλεπεις ολο το κτιριο μεχρι το ισογειο αλλα και προς τους πανω οροφους .ανεβαινωντας λοιπον και ενω εχουμε φτασει περιπου στην μεση αυτης της αποστασης και λιγο παραπανω,ξαφνικα πεφτει η κοπελα μου στο κενο εξω απο τα καγκελα κι εγω σοκαρισμενος φωναζοντας την εβλεπα να χτυπαει στην κουπαστη και δεξια αριστερα καθως επεφτε και ημουν σε κατασταση πανικου.μετα απο λιγο ομως κοιταζοντας πισω μου την βλεπω να ανεβαινει τις σκαλες και να ειναι παλι κοντα μου και την ρωταω εγω..καλα ηρθε ο πατερας μου να σε παρει?( ο οποιος εχει πεθανει πριν 35 χρονια)δεν χτυπησες πουθενα? κι εκεινη μου απανταει,μπαα οχι δεν χτυπησα,και ξαφνικα εμφανιζεται ενας καλος μου φιλος και μου λεει.....οταν ξυπνησει θα το κανει αυτο..... και εξαφανιστηκε, κι εκει ξυπνησα σοκαρισμενος...!!! ευχαριστω εκ των προτερων
Βαγγελης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.