Συνεχώς το ίδιο άτομο στο όνειρο μου

Κοιμάμαι τα βραδιά και βλέπω το ίδιο άτομο. Είναι αγόρι ομορφο. Νιώθει κι αυτός κάτι για μένα. Δυστυχώς υπάρχουν εμπόδια μεταξύ μας και ένα από αυτά είναι η σχέση του η οποία τον εμποδίζει να έρθει κοντά μου. Μιλαω μαζί του καθημερινά, δυστυχώς μόνο από μηνύματα. Με ταράζει ψυχολογικά. Ισως να φταίει αυτό που είναι κυρίαρχος σε όλα μου τα όνειρα; Τι πιστεύετε;
Αλικη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.