ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

Ειδα την μητερα μου που εχει πεθανει πριν 10 μηνες να ειναι μεσα σε ενα μικρο ασπρο φερετρο σκεπασμενο με λουλουδια στο υπογειο ενος σπιτιου ( υποθετικα δικο μου ) . Εδειχνε οτι αναπνεει και οτι προσπαθει να ξαναερθει στη ζωη. Κατεβηκα με τον συντροφο μου να την δουμε ( ενδομυχα να την παρακολουθω για να την βοηθησω) και ξαφνικα βρεθηκαμε καπου εκτος σπιτιου ( αγνωστο μερος) ,Σαν να ηταν διπλα μας, ενας μεγαλος καθαρος και βαθυς λακος και μεσα ηταν το φερετρο που ξαφνικα βρεθηκε στην επιφανεια του λακου. Ασπρο μικρο φερετρο απο λακα με λουλουδια και την μαμα μου να καθεται μεσα σε αυτο με τα ποδια να κρεμωνται ( με το στυλ που καθοταν παλια στο καναπε , ντυμενη με τα ρουχα της), λεγοντας , ετσι μου αρεσει να καθομαι. Της επιασα το χερι, ηταν παγωμενο .Της ειπα ελα να παμε στο σπιτι να ζεσταθεις .Με αγνοησε και οταν επεμενα, μου ειπε οχι Μαρια, θα με βοηθησει καποιος ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ανθρωπο, φαινεται καλος κυριος και κοιταζε τον συντροφο μου . Τον εκτιμουσε και τον αγαπουσε πολυ οταν ηταν εν ζωη. Η αληθεια ειναι οτι την σκεφτομαι συχνα και μου λειπει πολυ. Τι ηθελε να μου μηνυσει?? Ευχαριστω
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.