ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Εχθές το βράδυ είδα ένα όνειρο. Είχε πεθάνει η μητέρα μου (δεν είδα από τι ή πως απλά την βρήκαν πεθαμένη)και την είδα μέσα στο φέρετρο με καθημερινά ρούχα ξαπλωμένη. Το φέρετρο ήταν μέσα στην νεκροφόρα.και η νεκροφόρα ήταν παρκαρισμένη έξω από την πόρτα του φροντιστηρίου που έχει. Κάποια στιγμή εγώ και τα αδέρφια μου ειμασταν μόνοι ανάμεσα στο φροντιστήριο και την νεκροφόρα και ξαφνικά εγώ και η αδερφή μου βρεθήκαμε με δυο μπουκέτα λευκά λουλούδια και πάμε να της τα αφήσουμε. Όταν ανοίγουμε λοιπόν την πόρτα της νεκροφόρας, βάζουμε τα λουλούδια πάνω από τα χέρια της και πετάγεται και σηκώνει το κεφάλι και μας λέει καλημέρα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και μετά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό?
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.