γενέθλια θανάτου

Είδα ότι ήμουν σε ένα κλαμπ για τα γενέθλια ενός φίλου μου (τον συγκεκριμένο τον έχω ερωτευτεί αλλα δν του το έχω πει) με συνόδευε ένας κύριος αλλά κουτσός και όταν πήγα να ευχηθώ στον φίλο μου σαν να με αγνόησε και μίλησε μόνο στον κύριο που με συνόδευε και γενικά έκανε σαν να μη με έβλεπε. Μετά όταν τον είδα μόνο του πήγα και του μίλησα τοτε μου έδωσε σημασία αλλά θυμάμαι να του λέω "με σκότωσες ενώ εγώ σ' αγαπούσα" αυτό του είπα και βγήκα έξω σε ένα μπαλκόνι τότε έρχεται πολύς κόσμος κι εκείνος ήρθε δίπλα μου ενώ τοτε του έφερναν να σβήσει την τούρτα και χωρίς να πω τίποτα μου λέει "σε παρακαλώ σταμάτα" μετά που έσβησε την τούρτα αλλάζει σκηνικό και εμφανίζομαι στην ταράτσα του σπιτιού μου μαζί με μια κοπέλα που δν ήξερα και μου λέει "μην το κάνεις" μετά μπήκα στο δωμάτιο που έχουμε και κάθισα μπροστά στο παράθυρο ενώ άκουσα φωνές μαζί κι εκείνου που μου αρέσει, ήταν 3 άντρες μπήκαν στο δωμάτιο και άρχισαν να τσακώνονται λέγοντας σε εκείνον που μου αρέσει "τη σκότωσες"και άρχισαν να τσακώνονται, όμως κανείς δν έβλεπε εμένα λες και ήμουν φάντασμα, τότε άρχισα να κλαίω και μετά ξύπνησα
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.