Ειδα ότι πήγα να κανω έρωτα με δυο αλλους αντρες εκτος του δικού μου!

Στο όνειρο μου ειδα ότι ειχα παει στο σπίτι του αγοριού μου, ομως αυτος ειχε να κανει κατι δουλειες και ειχε φυγει. Ετσι ο μεγαλύτερος αδελφός του μ ειπε να παμε στο πανω πανω όροφο, οπου και τελικα ξαπλωσαμε στο κρεβατι που ειχε κ πήγαμε να κανουμε ερωτα αν και δε φιληθήκαμε και εγω απλα υποχωρούσα αλλα τελικα τον σταμάτησα πριν βγαλω τα ρουχα μου και εφυγα. Μετα πηγα στο σπιτι ενος αντρα που έμοιαζε με τον κολλητο του αγοριού μου, ο οποιος ηθελε να κανουμε ερωτα και εγω του πρόσφερα να του κανω στοματικό ερωτα πριν φυγω απο το σπίτι του αλλα οταν ημουν ετοιμη να το κάνω ειπα οχι κ εφυγα. Κατέβηκα τις σκάλες των ορόφων που ηταν μεγαλες και μπλε, με χρυσές λεπτομέρειες εδω κ κει, και εφυγα απο τη πολυτελής πολυκατοικία και γύρισα πισω στο στενό διπλα στο σπιτι του αγοριού μου, οπου ηταν και ο αδελφός του και ο ίδιος και μας εξηγούσε τι έγινε με τη δουλεια που ειχε να κανει. Οσο μας εξηγούσε εγω τον ειχα παρει αγκαλιά και καποιος ξαφνικα φώναξε οτι πηγα στη ταράτσα με τον αδελφό του και απλα μας κοίταζε με μια σοκαρισμένη εκφραση και τους δυο. Θυμαμαι οτι ειχε κατι μαζι του σε μια μεγαλη πλακα ή οθόνη, κατι που μαλλον έμοιαζε με ενα παιχνιδι με κάθετες και οριζόντιες κουκίδες. Μετα δεν νομιζω να εγινε κατι αλλο επειδη ξυπνησα και ειμαι ακομα και τωρα μπερδεμένη απο το τι έγινε. Ξέρω οτι τωρα προσφατα σκεφτόμουν τον αδελφό του για το τι σκέφτεται ο ιδιος για μενα αφου με βοήθησε προσφατα σε ενα προβλημα που ειχα. Θελω ομως βοηθεια να καταλαβω το όνειρο μου!!
Christhanoodle

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.