νεκρός, κλειδί, δόντια, τάφος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΊΔΑ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΞΆΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΆΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΈΕΙ Κ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΣΤΡΑΒΆ ΑΡΑΙΑ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΞΗΧΕ ΆΣΧΗΜΑ ΑΠ ΈΞΩ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ, ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΆΤΙ ΘΑΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΊΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΌΤΙ ΈΘΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΑΦΟ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΠΟΙΟΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΊΔΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΔΏΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ Κ ΤΟ ΠΉΡΑ, Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΌ ΤΟ ΧΈΡΙ Κ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
Αγγελική

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια.