Γυναικα-φαντασμα

Καλησπερα σας. Το ονειρο που θα σας διηγηθω εχει τουλαχιστον ενα μηνα που το εχω δει αλλα θα ηθελα την αποψη σας. Ημουν στο δωματιο ενος σπιτιου παλιου. Στο δωματιο που ημουν υπηρχε μονο ενα τραπεζι με καρεκλες και ενα μπωλ. Ολα τα επιπλα ηταν παλια και φαινονταν βρωμικα, σαν απο σκουριασμενο σιδερο. Το πατωμα ηταν σαν απο χωμα και πετρες οπως στις καλυβες παλια και το δωματιο γενικα ηταν σκοτεινο, ειχε μονο μια λαμπα πανω απο το τραπεζι. Ημουν με 2 φιλες μου ( στη πραγματικοτητα δε τις ξερω). Καθομουν αντικριστα στο τραπεζι με την μια (το τραπεζι ηταν στη μεση του δωματιου) και ξαφνικα κοιταω δεξια μου διπλα στον τοιχο, ηταν η αλλη φιλη μας καθισμενη στα γονατα της, ειχε μπροστα στο στομα της το μπωλ και ετρεχε πολυ αιμα απο τα πισω της δοντια. Το αιμα ηταν κατακοκκινο. Φαινοταν απελπισμενη και ξαφνικα εξαφανιστηκε. Εκεινη τη στιγμη ειπα στην αλλη μου φιλη παμε να ψαξουμε στο υπολοιπο σπιτι καπου εδω πρεπει να ναι. Με το που ανοιξα την πορτα ειδα ενα γυναικειο φαντασμα με πρασινο μακρυ φορεμα να μου ουρλιαζει εντονα, να νιωθω εναν απιστευτο ανεμο προς το μερος μου και το φαντασνα να με πλησιαζει. Εγω δεν τρομαξα και προσπαθουσα να κλεισω τη πορτα αλλα το φαντασμα ολο και πλησιαζε προς εμενα. Με κοιταγε εντονα στα ματια και καποια στιγμη αρχισα να αγχωνομαι επειδη ειχε ερθει κυριολεκτικα μπροστα απο το προσωπο μου, καπου εκει ξυπνησα. Εδω να πω πως εχω ξαναδει γυναινειο φαντασμα να μου ουριαζει και να νιωθω εντονο ανεμο να ερχεται καταπανω μου, ομως αυτη τη φορα υπηρχαν 2 διαφορες. Πρωτον, τα χαρακτηριστηκα τουμ φαντασματος φαινοντουσαν κανονικα, μπορω να πω πως καταλαβα πως ηταν φαντασμα επειδη αιωρουνταν, απο πανω ηταν σαν μια γυναικα. Τις προηγουμενες φορες ηταν μια σκετη γυναικεια φιγουρα με καπως λευκο φορεμα. Δευτερον, τις αλλες φορες φοβομουν πολυ με το που αρχιζε να ουρλιαζει. Αυτη τη φορα ομως δε φοβηθηκα (τουλαχιστον αρχικα). Πειτε μου την αποψη σας για το συγκεκριμενο ονειρο και για το γεγονος πως εχω δει ξανα και αρκετες φορες (3-4) αναλογο ονειρο.
Δήμητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.