Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ειδα ότι μου ζητάει την βοήθεια μου

Είδα στον ύπνο μου ότι ημουν εγω ο πάτερ ο οποίοΣ Εξομολογουμαι καθόμασταν στο γραφείο του μόνο που ήταν και το παιδί Που γνώρισα ΜΕΣΑστην εκκλΗΣία με τον οποίον ερωτευτηκαμε αλλά φοβάται να μιλήσει στο πάτερ γι'αυτά που έγιναν . Στον ύπνο μου όμως είδα ότι καθόμασταν και οι τρεις στο γραφείο του πάτερ και κάποια Στιγμή ετσΙ πως καθόμουν στον καναΠέ θλιμμένη γυρνάει και λέει Πάτερ πρέπει να σας μιλήσω και μου λέει Γεωργία χρειάζομαι την βοήθεια σου θα με βοηθήσεις και εκεί που έκλαιγα εγώ του σκαω ενα χαμογελο ανακούφισης και μετά άρχισε να του λέει όλα αυτά που έχουν συμβεί μεταξύ μας τα οποία προσπαθεί να σβήσει γτ φοβάται Μην λερώθει το όνομα ΤΟΥ πάτερ αλλά επειδή έθιμα και πέντε χρόνια μικρΌΤερη και φοβάται διοτι δεν έχει προσεγγίσει ξανά κοπέλα ούτε είχε κάνει ποτέ κάτι με κάποια άλλη.
Γεωργία

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Το φιλί είναι το αυθεντικό σύμβολο της αγάπης και του έρωτα οπότε αν ονειρευτείς είτε να δίνεις είτε να παίρνεις φιλί, θα έχεις ευτυχία και σύντομα θα δεις τα λεφτά σου να γίνονται περισσότερα. Εξαίρεση αν δεις να φιλάς τον αγαπημένο σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.