Ειδα ότι μου ζητάει την βοήθεια μου

Είδα στον ύπνο μου ότι ημουν εγω ο πάτερ ο οποίοΣ Εξομολογουμαι καθόμασταν στο γραφείο του μόνο που ήταν και το παιδί Που γνώρισα ΜΕΣΑστην εκκλΗΣία με τον οποίον ερωτευτηκαμε αλλά φοβάται να μιλήσει στο πάτερ γι'αυτά που έγιναν . Στον ύπνο μου όμως είδα ότι καθόμασταν και οι τρεις στο γραφείο του πάτερ και κάποια Στιγμή ετσΙ πως καθόμουν στον καναΠέ θλιμμένη γυρνάει και λέει Πάτερ πρέπει να σας μιλήσω και μου λέει Γεωργία χρειάζομαι την βοήθεια σου θα με βοηθήσεις και εκεί που έκλαιγα εγώ του σκαω ενα χαμογελο ανακούφισης και μετά άρχισε να του λέει όλα αυτά που έχουν συμβεί μεταξύ μας τα οποία προσπαθεί να σβήσει γτ φοβάται Μην λερώθει το όνομα ΤΟΥ πάτερ αλλά επειδή έθιμα και πέντε χρόνια μικρΌΤερη και φοβάται διοτι δεν έχει προσεγγίσει ξανά κοπέλα ούτε είχε κάνει ποτέ κάτι με κάποια άλλη.
Γεωργία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.