Εγω και μια κοπελα που θέλω

Ειχα πάει βόλτα με τους φιλους μου με το αμαξι με αφήνουν στο μαγαζι μου και έτσι όπως μπαίνω βλέπω μια κοπελα που θέλω. Στην αρχή διστάζω να της μιλήσω γιατί ήταν με ένα αγόρι Αλλα πήγα και χαιρετάω το αγόρι και του σφίγγω το χέρι και μου λεει ηρέμησε λιγο εσυ και γω απευθείας πήγα να τσακωθώ. Λεω στην κοπελα που θέλω σήκω θέλω να σου πω έρχεται βάζω τα κλάματα την παίρνω αγκαλιά και της λεω θέλω να ειμαςτε μαζι και οτι μου έλειψε και πως έχω μετανιώσει που της ειπα οτι δεν θέλω να μιλάμε πλέον εκείνη ανταποκρινόταν με αγκαλιά
Τζονι

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.