Ειδα την μητερα μου να πνίγεται

Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με την μαμα μου που δεν ζεις πλεον εδω κι 7 μηνες..λεει οτι ηταν νεα και φορούσε μαυρα ρουχα..και στο χερι της κρατούσε μια φωτογραφία που ειχε την μεγαλύτερη μου αδελφή αγκαλιά κι οτι στην φωτογραφία η αδελφή μου ηταν 5 χρονων αλλα η μητερα μου στην φωτογραφία ηταν ιδια με τα ιδια ρουχα μαλλια..μετα μιλούσαμε και ξαφνικα εμφανίστηκε να περπατάει μεσα στην νυχτα μόνη της στον δρομο που απεναντι στο στενό ειναι το σπιτι μας...εκει εμφανίστηκε το αγορι μου μαζι απ'το πουθενα και του λεω γιωργο κατι δεν παει καλα με την μαμα μου παμε να την παρακολουθησουμε..μου ειπε παμε..πηγα σ'έναν θάμνο και κρυφτηκαμε και ειδα την μητερα μου κατω απο ενα δεντρο όρθια να εχει παρει μια κουλούρα που ειναι μεσα Αλυσίδα για τα μηχανάκια να την βαζει αναμεσα απ'τον λαιμο της σήκωσε το κεφαλι της ψηλά κοιτώντας το δεντρο την βλέπω και τρέχω απεναντι της λεω μαμα τι κανεις εκει;; και μου απάντησε τιποτα, τιποτα και πέταξε την αλυσίδα κατω...πετάχτηκα απ'υπνο μου ξαφνικαα.!! Ππφφ τι ηταν αυτο το όνειρο;; Μπορειτε να μου εξηγήσετε;; Ευχαριστω πολυ.!!
Αννα Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.