Πεθαμένη Γιαγιά

Έβλεπα ότι κάποιος είχε πεθάνει αλλά δεν έβλεπα ποιος ή ποια αλλά υπήρχε ένα μέρος με λουλούδια κι εκεί ήταν 2 φωτογρφίες μια δικιά μου που ήμουν μικρή και μια της μαμάς μου.Τότε είδα την συγχωρεμένη την γιαγιά μου να παίρνει τις φωτογραφίες μας από εκεί.Μετά από αυτό μου είπαν ότι είχε πεθάνει μια γυναίκα με το όνομα Νεκταρία.Τί σημαίνει όλο αυτό?
Βρύνιου Ευγενία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.