Μου εδωσε λεφτα χαρτονομίσματα εευρω 300

Ειδα. Ονειρο οτι μια φιλη μου εδωσε 300 ευρω σε χαρτονομίσματα για υο λογο ορι μου τα χρωστούσε..μετρούσε μπροστα μου εγω δεν τα πηρα αμεσως αλλα μετα τα πηρα..τι σημαινει αυτο
Νικος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.