Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Δεντρα/δασος με πολλα φθινοπωρινα φυλλα

Ειμαι καπου κ 2 γυναικες υποτιθεται οικειες μου μιλουν απαξιωτικα σε μια οικογενεια γυφτων (στο ονειρο δεν ειχαν την κλασσικη εμφανιση γυφτου),φευγουμε απο τον χωρο αυτο κ τρεχουμε μεσα απο δασος με δεντρα κ κατω φυλλα φθινοπωρινα για να φθασουμε σπιτι, αυτες δεν προλαβαινουν γινονται δεντρα επειδη τις καταραστηκαν.εγω κοιταω αφωνη το θεαμα . Το σκηνικο που εξελισσεται ειναι σε σουρουπο . Κ ξαφνικα μια γυναικα που στην πραγματικοτητα ειναι συγγενικο μου προσωπο μου το διηγειται ολο αυτο, δηλ σαν να μου εξηγησε πως δημιουργηθηκαν αυτα τα 2 δεντρα σε εκεινο το σημειο κ μιλωντας εφθασα σπιτι μου απορημενη κ ισως λιγο λυπημενη για το πως αυτες οι 2 γυναικες κατεληξαν σε δεντρα
Ρουλα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.