Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ταξίδι με φίλους

Είχα πάει με 5-6 φίλες, τον πρώην μου και τον κολλητό του στην Κίνα. Όλοι πήγαμ αεροπορικώς έκτος απο μένα και τον πρώην μου που πήγαμε με τραίνο το οποίο ήταν σαν τραίνο luna park και εγώ φοβόμουν γιατί πήγαινε πολύ γρήγορα. Όταν φτάσαμε πήγα να συναντήσω τους φιλους μου σε ένα παραθαλάσσιο σουβλατζίδικο το οποίο είχε πολλούς νέους και χαρούμενους ανθρώπους. Εμείς μέναμε ακριβώς δίπλα απο το σουβλατζίδικο πάνω στην άμμο σε ένα στρώμα θαλάσσης. Ήταν χειμώνας αλλά είχε πολύ καλό καιρό και είπαμε να βουτήξουμε αλλά εγώ έλεγα απο μέσα μου: πως θα είναι τώρα αυτή η θάλασσα της κίνας; .Την επόμενη μέρα πήγαμε για ψώνια και μπήκαμε στο αρωματοπωλείο το οποίο στο υπόγειο του είχε ένα πολυκατάστημα πολύ ωραία και πολύ φθηνα πράγματα. Εγώ όμως δεν ήθελα να ξοδέψω τα χρήματά μου γιατί είχα 700€ και αμέσως μετά θα πηγαίναμε στην αμερική αεροπορικώς και ήθελα να τα κρατήσω γιατί στην αμερική μου είχαν πει οτι υπάρχει ένα μέρος που είναι πολλοί μουσική punk-rock οπου γίνονται πολλές συναυλίες και πουλάνε πράγματα σχετικά με τη μουσική. Ξύπνησα πριν μπούμε στο αεροπλάνο για αμερική.
Αλεξάνδρα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.