ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ

Είδα στον ύπνο μου οτι ο άντρας με τον οποίο ειμαι ερωτευμένη, αλλά δεν ειμαστε μαζί, μου έστειλε προσκλητήριο για το γαμο του με τη νυν κοπελα του. Και με περιμενε το βράδυ μαζί με την παρέα του να πάμε σπίτι του να γιορτάσουμε το γεγονός. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;
Βίκυ

Christos

πριν από 4 χρόνια 9 μήνες

Είδα το ίδιο όνειρο αλλά ότι η γυναίκα που αγαπώ έστειλε το προσκλητήριο του γάμου τις τη συμένει

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.