εγκυος και η μαμα μου

το αρχικο γεγονος ειναι οτι μαθαινω οτι ειμαι εγκυος με τον ανθρωπο που αγαπαω πολυ αλλα στην πραγματικοτητα ειμαστε χωρισμενοι.ομως το περιεργο ειναι οτι ενω ειχα το αγχος πως θα το παρει η μανα μου, αυτη καραγουσταρε και ειχε γινει αλλος ανθρωπος. (σημ. ο τυπος αυτος ειναι η μεγαλη μου αγαπη και ενω τον εχω καταπληγωσει ακομα μ'αγαπαει και θελει να κανει μαζι μου παιδια και απο την αλλη η μανα μου ειναι μια νευρωτικη γυναικα που σπανια επικοινωνουμε και ποτε δεν ηθελε να ειμαι μαζι μ'εκεινον). αν εβλεπα μονο εκεινη, θα το ερμηνευα οτι μου εχει λειψει κλπ αλλα το γεγονος οτι ημουν και εγκυος και οτι ημασταν τοσο ομοφα μαζι, μου χει κολλησει ολη μερα. ευχαριστω εκ των προτερων
γιγαντας

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.