Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Καράβι, Πλοίο

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Γενικά, το πλοίο ή το καράβι μας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας λόγω του όγκου του αλλά και της ύπαρξης του πληρώματος, σε αντίθεση με τις βάρκες. Έτσι τα όνειρα με πλοία και καράβια που πλέουν σε ήρεμες θάλασσες θεωρούνται ευοίωνα.

Αν δεις ότι ταξιδεύεις με καράβι που πλέει σε γαλήνια θάλασσα, σημαίνει ότι οι δουλειές σου θα πάνε όπως έχεις υπολογίσει.  Το ίδιο όνειρο σημαίνει συνήθως ότι ξεκινά μια ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου, και θα έχεις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Για τους επιχειρηματίες αλλά και για όσους εργάζονται αυτό το όνειρο, κατά τον ονειροκρίτη, είναι προμήνυμα για θετικές εξελίξεις στις επιχειρήσεις και καλή οικονομική κατάσταση.  Γενικά, θα είναι όλα ανθηρά και θα αυξήσεις τα χρήματά σου.

Είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας, αν δεις πως ταξιδεύεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, σημαίνει πως θα ευτυχήσεις και ο έρωτας σου θα δυναμώσει.

Αν ονειρευτείς πως είσαι σε δεξίωση μέσα σε ένα πλοίο ή κρουαζιερόπλοιο, σημαίνει ότι θα έχεις νέες ερωτικές γνωριμίες.

Αν δεις ότι βρίσκεσαι πάνω σε ταχύπλοο και πας γρήγορα, αλλά έχεις τον έλεγχο, σημαίνει ότι έχεις σιγουριά για τη ζωή σου.

Αν δεις ότι βρίσκεσαι πάνω σε ιστιοφόρο με φουσκωμένα πανιά, να πλέει με ασφάλεια, σημαίνει ότι θα σου πάνε όλα πρίμα και θα έχεις τύχη και πιθανώς ευκαιρίες για να κερδίσεις λεφτά.

Αν όμως ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε πλοίο με φουρτούνα, σημαίνει ότι έρχονται μεγάλες αναποδιές, κακοτυχία ή κάποιο ατύχημα.

Αν δεις ότι είσαι σε προβλήτα και ανεβαίνεις σε πλοίο για να ταξιδέψεις, σημαίνει ότι θα έχεις καινούριες γνωριμίες ή ευκαιρίες για σχέσεις και επαγγελματική ανέλιξη.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ότι ανέβηκες σε ένα πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο σε λιμάνι και δεν έλεγε να ξεκινήσει, είναι οιωνός ότι κάποια υπόθεση θα σου φέρει χρονοτριβή και δυσκολίες.

Αν πάλι δεις ότι βρίσκεσαι σε λιμάνι και ένα πλοίο χάνεται στον ορίζοντα, είναι προμήνυμα για ευκαιρία που θα χάσεις. Αν η θάλασσα είναι και φουρτουνιασμένη, τότε η ευκαιρία αυτή θα χαθεί για πάντα. Για τις γυναίκες αυτό το όνειρο σημαίνει μια δυσάρεστη εξέλιξη σε μια κυοφορούμενη σχέση. 

Αν ονειρευτείς ένα καράβι να μπαίνει στο λιμάνι, σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες στα σχέδια σου.

Αν ονειρευτείς πολλά καράβια μαζεμένα, είναι οιωνός για απρόσμενη κοινωνική άνοδο. Γενικά, αν δεις πολλά καράβια σε λιμάνι σημαίνει πολλά πλούτη.

Αν όμως δεις καράβι ή βαπόρι να πλέει σε τρικυμία ή καταιγίδα, σημαίνει ότι πιθανώς να μάθεις νέα που θα σε στενοχωρήσουν για τη σχέση σου ή για το πρόσωπο που αγαπάς. Γενικά είναι δείγμα ερωτικών απογοητεύσεων.

Στα οικονομικά, αν ονειρευτείς ένα καράβι τρικυμία,  είναι προμήνυμα για ατυχίες στις υποθέσεις σου. Επίσης, αν έχεις κάνει κάτι παράτυπο, αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι η κομπίνα σου θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Αν δεις καράβι να πέφτει σε ξέρα ή στη στεριά, να ναυαγεί ή να καίγεται, ειναι κακός οιωνός. Να περιμένεις κάποια καταστροφή ή δυσάρεστη εξέλιξη στις υποθέσεις σου. Παρόμοια, αν δεις πως πεθαίνεις σε ένα ναυάγιο, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζωή ή την υπόληψή σου. Αν δεις γνωστά πρόσωπα να ναυαγούν με καράβι, σημαίνει πως τους έχεις έγνοια αλλά δεν θα μπορέσεις να τους βοηθήσεις σε κάτι που τους απασχολεί. Δυστυχώς, το ναυάγιο στα όνειρα πολλές φορές είναι και προμήνυμα για θάνατο.

Κάτα μία άλλη ερμηνεία, αν ονειρευτείς καράβι να ναυαγεί, με σένα μέσα, σημαίνει ότι έχεις άγχος για τα αισθηματικά σου ή τηνε ερωτική σου ζωή. Για τις παντρεμένες και τους παντρεμένους, αυτό είναι δείγμα ότι θα ίσως πνίγεστε από το γάμο σας που αντιμετωπίζει τα προβλήματά του.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι έμαθες για κάποιο ναυάγιο, να περιμένεις άσχημες εξελίξεις στις υποθέσεις σου και πιθανώς να σε προδώσουν κάποιοι φίλοι σου. 

Αν δεις ότι είσαι σε ναυπηγείο όπου φτιάχνουν ένα νέο καράβι, αυτό είναι προμήνυμα γρήγορου γάμου.

Αν ονειρευτείς πως έτρεχες να προλάβεις το καράβι αλλά δεν το πρόλαβες ποτέ, σημαίνει ότι έχεις κάνει λάθος υπολογισμούς σε κάποια υπόθεση. Στα ερωτικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα φύγει από τη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή πως θα χάσεις ευκαιρίες λόγω της ανασφάλειας ή της έλλειψης προετοιμασίας σου.

Αν δεις συγγενείς πάνω σε πλοίο να πηγαίνουν ταξίδι, αυτό είναι καλό όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη, για αυτούς ξεκινά μια ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους με μεγάλες αλλαγές.

Σχόλια3

Τασουλα

πριν από 2 εβδομάδες 6 ημέρες

Είδα έναν άγνωστο νέο άνδρα να μου δίνει το χέρι του να κατέβω από το πλοίο που είχε φθάσει στο λιμανι

Άννα

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδα όνειρο ότι το πλοίο βυθίζονταν είχε κύματα η θάλασσα και έβρεχε έτσι πως βυθίζονταν ήταν άτομα επάνω αλλά δεν μπορούσα να τα βοηθήσω κάποιοι ενώ το πλοίο βυθίστηκε ήρθαν προς το μέρος μου για βοήθεια και τους βοήθησα να ανέβουν στην βάρκα και τους έσωσα μετά εφόσον τους έσωσα βγήκε ο ήλιος και η θάλασσα ήταν ήρεμη.

ΜαριετταΠ

πριν από 4 χρόνια 12 μήνες

Καλημέρα σας! Είδα πως ήμουν μέσα στο καραβι, κι ενώ αυτό διέσχιζε την θάλασσα η οποία ήταν πολύ βρώμικη, ξαφνικά βγήκε στη στεριά. Συνέχισε όμως να προχωρά, δεν σταματουσε. Με πολλές προσπάθειες εγώ και δύο δικοί μου άνθρωποι το ξαναβγάλαμε στην θαλασσα. Η οποια εξακολουθουσε να ειναι πολυ βρωμικη. Τι μπορει να σημαινει?