Κρεβάτι σε μάντρα κάτω χώμα και ανεμοθυελλα

Ήμουνα ξαπλωμένη σε κρεβάτι μικρο σαν σε ιατρείο εξω στην ύπαιθρο.Στο κεφαλάρι του κρεβατιού υπηρχε μάντρα και κάτω χώμα.Ηταν πανω απο το κρεβάτι ο άντρας μου και ένας φίλος του.Ο φίλος του έλεγε οτι ο άντρας μου ηταν ο καλύτερος φίλος του κόσμου.εγώ εκανα οτι κοιμομουν αλλά ακουγα.ξαφνικα πιάνει ανεμοθύελλα και χάνονται οι δυο άντρες.μετα απο λίγο χάθηκα και εγώ και δεν ξανά συναντηθήκαμε ποτε.
Αση

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.