Είδα τους νεκρούς πεθερους μου με συγκενικα μου πρόσωπα που ζουν

Καλημέρα σας!!Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κι αυτό γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο και γενικά πιστεύω στα όνειρα γιατί εμένα τουλάχιστον μυ βγαίνουν.Οχι όλα,αυτά που έχουν κάποιο σημάδι το οποίο θα κάτσω να το ψάξω και επειδή αυτή τη φορά αυτό το όνειρο μπορώ να πω πως με τάραξε,σας παρακαλώ δώστε μου μια εξήγηση.Δε βρίσκω πουθενά κάποια απαντηση.!!!Είδα λέει ότι βρισκόμουν στην παλιά μου γειτονιά και ήταν οι πεθεροι μου εκεί πέρα,οι οποίοι δε ζουν πλέον,αλλά τους είδα με τα πρόσωπα του αδερφού μου του οποίου ζει και της γιαγιάς του άντρα μου,που επίσης ζει.Λεει ετοιμάζονταν να παντρευτουν.Και επειδή πιστεύω είναι κακό το όνειρο μια εξήγηση παρακαλώ.... ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!
Νίκη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.