Μετακόμιση

Καλημέρα σας , θα ήθελα σας παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να μου απαντήσετε σχετικά με ένα όνειρο πολύ σημαντικό για εμενα. Αυτή την περίοδο έχασα την εργασία που είχα και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση έτσι είχα δύο εναλακτικες ή που θα έμενα στο σπιτιπου ήδη είμαι έχοντας όλα τα έξοδα κλπ που μου είναι δυσκοπό να πληρώσω ή που θα πήγαινα σε φιλικό σπίτι σε άλλη πόλη να με φιλοξενήσουν. Ένα βράδυ πριν κοιμηθώ προσπάθησα να προσευχήθω γιατί πιστεύω στο θεο  γιατί είχα τεράστιο άγχος.  Είδα στο ονειρο μου μια γνωστή μου χωρίς βέβαια να έχουμε πολλές επαφές οη ποία εχει το όνομα της πόλης που ζω δηλαδή Αθηνά να μου μιλάει όσο όμως και να προσπάθησα να θυμηθώ τι μου ελεγε δεν μπορούσα ενώ σαν εικόνα ακόμη την θυμάμαι να μου μιλάει πως ηταν δηλαδή.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξω ; Δεν θυμάμαι καθόλου τι μου ελεγε και αν ήταν κάτι σημαντικο θυμάμαι όμως ακριβώς τον τρόπο που μου μιλουσε σαν να μου εξηγούσε κάτι ή διηγοταν ήταν ηρεμη έδειχνε ενδιαφέρον καιροκαιρού ένα κόκκινο φόρεμα θυληκο.Γενικά ξυπνωντας το πρωί δεν είχα κακή διαδεδομένο ή δυσφορία που δεν θυμόμουν τι έλεγε / είναι περίεργο γιατί ενώ στο ονειρό όταν μου μιλουσε ήταν σαν να την καταλάβαινα ενώ το πρωί δεν μπορούσα να θυμηθώ απολύτως τίποτα είχα μόνο εικόνα.Ένοιωσα μια κάποιας ειος συμπάθειά από το συγκεκριμένο άτομο με το όνομα αυτό χωρίς στην πραγματικότητα να γνωριζόμαστε πολύ καλά . Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ανησυχω .εύχομαι να είναι κάτι καλό όλη αυτή η διήγηση στο ονειρό μου . Τι πιστεύετε πως είναι ;
Δανάη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.