Στεναχωρο ονειρο

Καλημέρα,λίγο περίεργο το όνειρο κ δεν μπορω να βρω ερμηνείες... Είχα δυο πράσινα μήλα στα χέρια μου κ πήγαιναν να παίξω ενα τυχερό παιχνιδι ήμουν σίγουρη οτι θα μου φέρουν γούρι,αφού πήγα να παίξω μετα πήγα σε μια εκκλησία για εναν γαμο αλλά μπήκα σε λάθος αίθουσα κ πέτυχαν μια κηδεία κάποιου αγνώστου,είχε λίγο κοσμο κ μοιρολογουσαν αυτοι που καθοντουσαν στη πρωτη σειρα η εκκλησία έμοιαζε με καθολική κ ηταν παρα πολύ σκοτεινή αλλά τρομακτικά όμορφη κ περιποιημένη.όταν εκανα λαθος την αίθουσα ακουα μια φωνη πίσω μου να με λέει "γρουσουζα!" εν τέλη έφυγα απο εκεί κ πήγα να βρω τους δικούς μου σε ενα μαγαζάκι ουτε ξέρω που ηταν κ τι αλλά ηταν πολύ ανηφορικό μα δεν δυσκολευτικα να πάω ήμουν ενθουσιασμένη με τα πράσινα μήλα κ σιγουρη οτι ολα θα πανε καλά! Κάπου μέσα στο όνειρο θυμάμαι εναν αγριο σκύλο οτι του κρατούσα το λαιμό κ κατάφερα να τον κάνω να ηρεμησει..αυτά!
Χριστίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.