Μανα και κλαμα

Ειδα πως βρισκομουν μεσα στην κουζινα του μαγαζιου που δουλευω και βρισκόταν και η μητέρα μου εκει! Ξαφνικα της μιλησα απότομα και φαινοταν πως δεν ειναι καλα.και μετα τ μονο π θυμαμαι είναι πως εκλαιγα με αναφιλητά και παρακαλουσα τους γυρω μου να μου δωσουν λιγο νερο για να δωσω στ μητέρα μου!
Αθανασία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.