Κόκκινο αυτοκίνητο με κοιμισμένο οδηγό περίεργη συνεχεια

Ήμασταν σε ενα γρήγορο αυτοκίνητο καινούριο μοντέλο, καθόμουν στη θέση του συνοδηγού. Οδηγός ηταν η γιαγιά μου (η οποία εχει πεθάνει εδώ και 8 χρονια) και στην βλέπω να την πιάνει π ύπνος στο τιμόνι και φωνάζω να την ξυπνήσω για να μην πεθάνουμε όλοι. Το αυτοκίνητο έτρεχε και ανέβηκε σε κάποια μεγάλη ανηφόρα. Για καποιο λόγο κανένας δεν έπαθε τιποτα και κατεβήκαμε απο το αυτοκίνητο, κάποιοι άνθρωποι λέγανε για να κατέβηκε απο εκει το αυτοκίνητο θα γινει κομμάτια. Το αγόρι μου, καθόταν στο πάτωμα (νομιζω έκλεβε δεν θυμαμαι ) και που πέταξε κατι, εγω τον αγκάλιασα και τον φίλησα στο κεφάλι. Σήκωσα το κόκκινο αυτοκίνητο στα χέρια μου, ηταν σαν αγωνιστικό και περπάτησα και είπα στους υπόλοιπους επιβάτες να με ακολουθούν, και βγήκα απο άλλη διαδρομή για να μην κατέβουμε την κατηφόρα και πάθουμε τιποτα / και χαλάσει το αυτοκίνητο. Στη διαδρομή υπήρχε κάποιος που με φώναζε και μου έλεγε απαγορεύεται να πας απο εκει και εγω πήγα να του φωνάξω ποσών και να φύγω και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησα.... ξύπνησα μα την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο ηταν καλα και όλοι ηταν καλα... τι σημαίνει; Ειναι πολυ σημαντικό να καταλάβω διότι ζω κρίσιμες στιγμές... σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
Δωρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.