ασπρη μπουγαδα απλομενη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.