Ποντίκια μέσα μου

Ειδα να βγαίνουν ποντίκια απο μεσα μου(από κατω). Το τελευταίο δεν μπορουσα να το βγάλω εύκολα αλλα στο τέλος το μαγκωσα με τα νυχια μου και φοβομουν μην με δαγκώσει που βρισκόταν μεσα μου,το έβγαλα. Ήταν ολα ζωντανά και έφευγαν. Τι είναι αυτό;
Ειρήνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.