Θάλασσα σκύλος καραβι

Γεια σας στο όνειρο μου ήμουν σε ένα ξύλινο γυαλιστερό καράβι στη μέση του οποίου υπήρχε τεράστιο δέντρο φοντωμενο νομίζω βελανίδια η δρυς.είδα ότι στη βάση του δέντρου κρατούσα ένα θηλυκό γυαλιστερό σκυλί που το είχα αγκαλιά και το βοηθούσα να γεννήσει, είχε κάτι σαν πολλές ταμπέλες στο ένα μάτι και το σκούπισμα.Επίσης είδα το σκύλο μου που ήταν ταίρι με θηλυκό χοροπηδάει χαρούμενος ενώ άρχισαν να κατεβαίνουν τα κουταβάκια τους επτά στο σύνολο από.το δέντρο, λευκά και φουντωτό με μαύρες λεπτομέρειες σαν τιγρακια Επίσης κατέβηκαν και δυο γατάκια.Το καράβι ήταν πάνω σε ταραγμένη θάλασσα αλλά πηγαινεσταθερα και τα νερά ήταν μπλε και βαθιά. Καμμιά Καλή ιδέα τι σημαίνει?
Παναγιωτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.