Επίθεση από συμπαίκτη

Το όνειρο εξελίχθηκε σε χώρο από βίντεοπαιχνιδι shooter. Εγώ με τους συμπαίκτες μου αμυνομασταν σε επίθεση από τους αντιπάλους. Ένας όμως συμπαίκτης δε συμμετείχε. Ήταν ακίνητος και με κοιτούσε με καταμαυρα στρογγυλά ματιά από μια άκρη του μέρους χωρίς να δίνει σημασία στη μάχη. Ένιωσα απειλή αλλά διστασα να τον πυροβολησω γιατί ήταν συμπαίκτης μου. Άρχισε να κινείται προς το μέρος μου και μετά πηδηξε και μου εμπηξε τα χέρια στο λαιμό. Μετά ξύπνησα.
Μιχαλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.