φοτογραφια πεθαμενου

μπηκα στο δωματιο υπηρχε ομηχλη και φωτογραφια του πατερα μου ειχε εξαφανιστη εχει πεθανη προσφατα και τελος του μηνα ειναι τονμνημοσινο
ΝΙΚΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.