Ειδα τον ταφο της γιαγιας μου

Ειδα στον υπνο μου εναν ταφο ασπρο,μαρμαρινο,καθαρο,ο οποιος εγραφε το ονομα της νεκρης γιαγιας μου που εχει πεθανει πολλα χρονια κ τον εδειχνα λεγοντας,ο ταφος της γιαγιας μου.με την γιαγια μου ομως, εχω το ιδιο ονομα κ επιθετο...μου φανηκε ομως απο καποιες λεπτομεριες που εβλεπα πανω στον ταφο,οτι ισως να ειχαν προσπαθησει να τον ανοιξουν,δεν ειμαι σηγουρη ομως απλα το ειπεθεσα ,γιατι απλα ακουσα οτι ειχαν πεντε κειδειες κ ισως εψαχναν χωρους να τους βαλουν..ουτε κειδειες ειδα ουτε τπτ.μονο που ειδα ηταν, το ταφο της γιαγιας μου που εχουμε το ιδιο ονομα...τι συμαινει το ονειρο μου?
Κατερινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.