Σκύλος μαύρος

Είδα ότι καθόμουνα με τον φίλο μου σε μια καφετέρια και πλησιάζει ο σκύλος στον φίλο μου και σαν να τον αγκαλιάζει και δεν έφευγε από πάνω του.μετα τον έδιωξε με το ζόρι και ήρθε σε μένα κ'εγω τον απέφευγα συνεχώς και ταυτόχρονα τον φοβομουν.μετα έφυγε....μετά από δύο μέρες ξανά βλέπω το όνειρο οτη καθόμουνα πάλη κάπου και ερχόταν από πίσω μου και κάποιος φώναζε εεειι έρχεται σκύλος μην τρομάξεις και με ακούμπησε πίσω στην πλάτη .και τρόμαξα και ξύπνησα
Kristi

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.