Kλοπή εικόνων αγίων απο το σπίτι μου

είδα στο όνειρο μου οτι εκλεψαν όλες τις εικόνες αγίων που έχω στο εικονοστάση , μπήκα στο δωμάτιο, κι έλειπαν οι εικόνες απο τη θέση τους - όλες- τον κλέφτη δεν τον είδα - αντίκρυσα τη πόρτα ανοιχτή του σπιτιού -εννοείται οτι τις εκλεψε κι είχε φύγει....κι οπως κοιταξα τη πλευρά που εχω τις εικόνες - είδα οτι έλειπαν όλες - ταράχτηκα και ξύπνησα- τι είναι ??? αναμένοντας απάντηση σας- σας ευχαριστώ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Το νεαρό κορίτσι συμβολίζει συνήθως τη νεότητα, την αθωότητα, την ελπίδα, τον έρωτα ή μια νέα αρχή. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα κορίτσια...

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.