Κολύμπι - Θάλασσα - Τσούχτρες

Ονειρεύτηκα ότι κολουμπούσα με την οικογένεια μου στη θάλασσα και ξαφνικά εμφανίστηκαν τσούχτρες. Αρχήσαμε να κολυμπάμε προς την ακτή και ενώ είχαμε περιτρυγυριστεί από αυτές, δεν μας τσίμπησε καμία.
Deppy

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.