ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ

είδα οτι ξεψύχησε γνωστή μου υπερήλικας (η σπιτονοικοκυρα μου)στο κρεβάτι μου ήρεμα μεν αλλά πριν ξεψυχήσει κάποια από τα σάλια από το στόμα της λέρωσαν το δικό μου νυχτικό. Μετα το σπίτι μου ήταν άδειο και γω έφευγα με μια βαλίτσα μικρή .. είδα απο το μπαλκόνι να φορτώνουν το φέρετρο σε ενα ντατσουν και εκείνη την ώρα σκέφτηκα οτι δεν είδα πουθενά την σορό ν α πάω να χαιρετίσω την νεκρή και δεν ήξερα που την έχουν οι συγγενείς της; και εκείνη την ώρα σκέφτηκα οτι ήταν απλά την είχαν στο σπίτι της στον πάνω όροφο από μένα Εντύπωση μου έκανε που το φέρετρο ήταν σε αυτοκίνητο (και το έβλεπες) και το αυτοκίνητο το φόρτωναν στην καρότσα ενος μεγάλου Ντατσουν. Έπειτα βρέθηκα σε δημόσιες τουαλέτες που υπήρχαν ξεχασμένα λερωμένα γυναικια εσώρουχα και πολλές σακούλες με σκουπίδια
δαφνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.