Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

Ειδα το νεκρό πατέρα μου ότι ήμασταν μαζί εγώ από τ μαγαζί του( τ οποίο στο όνειρο ήταν σπίτι) ότι είχε μαζέψει τα πράγματά του και ήρθαν καινούριοι ενοικιαστές και όταν τους είδα ν μπαίνουνε μέσα Μ είπε ότι ξέχασε τ τσιγάρα του και πήγα να τα πάρω εγώ Μέσα στο σπίτι βρήκα τον αδερφό Μ να κοιμάται και εγώ μάζευα κάποια ρούχα που είχε ξεχάσει ο πατέρας μου και κάποια του αδερφού μου, μετά είδα τον πατέρα Μ μέσα στο σπίτι να τρώει μούρα και να μου λέει ότι προσπαθεί να πολεμήσει την αρωωστεια τ με τα μούρα και ότι δεν τ βάζει κάτω και να μου λέει να τρώω και εγω μούρα. Τι μπορεί να σημάνει αυτό?
ΙΩΑΝΝΑ

Ετικέτες

Πανος

πριν από 2 χρόνια

Ειδα στο όνειρο μου τον πεθαμένο πατέρα μου να εχει πεθάνει και εγω να του κάνω τεχνητή αναπνοή.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.