Πορτοκαλί Ποντίκι

Το όνειρο ήταν αρκετά μεγάλο αλλά μπω κατευθείαν στον μέρος που με ενδιαφέρει. Ήμουνα με την οικογένειά μου στο εξοχικό μας και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μας ένα τεράστιο ποντίκι. Είχε χρώματα πορτοκαλί με άσπρο και ηταν πανέμορφο. Ήξερα όμως ότι αν το έβλεπε κάποιος θα το σκότωνε και έτσι και το έπιασα στα χέρια μου για να το βγάλω έξω. Γνώριζα ότι αφού το κάνω αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δουν και το σκοτώσουν. Έβαλε αντίσταση και προσπάθησε να με δαγκώσει αλλά από ότι θυμάμαι τελικά το έβγαλα έξω.
Στέλλα

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 7 μήνες 2 εβδομάδες

Το όνειρο με το ποντίκι δείχνει συνήθως άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.