Γαμος με αγχος

Καλημερα,ειδα ονειρο πως ετοιμαζα το γαμο μου ,ηταν η μερα του γαμου αλλα εγω ετρεχα να τα προλαβω ολα γιατι οι υποχρεωσεις δεν ειχαν τελειώσει. Ηταν συννεφιασμενη μερα και εγω συνανσστρεφομουν με πολυ κοσμο αλλα ειχα πολυ αγχος να τα προλαβω ολα γιατι ηταν πρωι και ο γαμος ηταν 7και30.εψαχνα τη μακιγιεζ και δεν την εβρισκα και αναγκαστηκα και εστειλα σε μια φιλη που δε μιλαμε πια να ερθεινα με βαψει.της ειπα οτι παντρευομαι και χαρηκε..και υστερα εμφανιστηκε επισης μια φιλη απο τα παλια που της ειπα πως παντρευομαι και συγκινηθηκαμε και οι δυο.και μετα πηγα να δω τη μητερα μου που ητ;ν ξαπλωμενη στο καναπέ (η μαμα μου δεν ζει)&ηταν πολυ. Καταβεβλημένη. Δε θα ερθεις στο γαμο της λε ?μα δεν με καλεσες μου λεει και την κοιταω και το προσωπο της ηταν λαμπερο και τα μαλλια της περιποιημενα.και χαρηκα γτ ηθελα να βρεθει τροπος να δει το γαμο.και μετα την αφησα και ετρεχα για το γαμο παλι να προλαβω με μισοφορεμενο νυφικο για λιγο στην αρχη και με σορτσακι λευκο μετα.
Αννα Μαρία Σακατη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.