Κλοπή στο σπίτι και γάτες

Είδα στον ύπνο μου όνειρο ότι ξύπνησα το πρωί και μετά απο λίγο κατάλαβα πως είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι ενώ κοιμόμουν και μου έκλεψαν διάφορα όπως κιν,τηλέφωνο υπολογιστή ηλεκτρικές συσκευές και είχαν κάνει και ζημιές στο χώρο.Ανοιξα την πόρτα της εισόδου και είδα απέξω πολλές γάτες διάφορα χρώματα έξω απο την πόρτα να μπάινουν όλες μέσα αλλά εγώ με τα πόδια μου τις έσπρωξα και βγήκαν έξω πάλι και έκλεισα την πόρτα και έκλαιγα που έχασα τα πραγματάμου τι σημαίνουν αυτά που είδα ?
ΕΛΕΝΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.