Κανείς δεν μπορούσε να μου πει τι ώρα είναι

Ήμουν σε μία αίθουσα και παρακολουθούσα την ομιλία ενός φίλου μου (είναι φίλος μου και στην πραγματικότητα). Είχα κάποιο ραντεβού αργότερα και κάποια στιγμή ρώτησα μία κοπέλα δίπλα μου τι ώρα είναι. Το ρολόι της όμως ήταν χαλασμένο και δεν ήξερε. Ρώτησα 4-5 άλλους ανθρώπους και κανενός το ρολόι δεν δούλευε. Οπότε δεν μπορούσα να μάθω την ώρα... Καθώς σκεφτόμουν τι να κάνω, είδα ένα ποντικάκι να εμφανίζεται και να κυκλοφορεί ανάμεσα στις καρέκλες. Μετά από λίγο είδα 1-2 ποντικάκια ακόμη να εμφανίζονται. Σηκώθηκα κι έφυγα από την αίθουσα για να πάω στο ραντεβού μου, χωρίς να έχω ιδέα τι ώρα είναι... Ένιωθα μία μικρή ανησυχία για το αν θα είμαι στην ώρα μου.
Βιολέττα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.