ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Καλησπέρα σας . Ειδα ενα όνειρο ειχα παει με μια φίλη μου σε ενα μέρος ξαφνικά το βράδυ βρέθηκα σε μια ήρεμη γαλάζια θαλλασα.. διπλα υπηρχε ενα ομορφο και πράσινο ανθισμένο δάσος .. η θαλλασα ηταν ηρεμη και πολυ Γαλανη σαν φοσφορουχο γαλαζιο χρωμα . Ειχε πανσέληνο ενα τεράστιο φεγγαρι το οποιο φώτιζε την θαλλασα και φαίνονταν να είναι και αυτο γαλαζιο απο την αντανάκλαση της θαλλασας.. περιμέναμε ολο χαρα βλέποντας το φεγγαρι να βυθίζεται στην θαλλασα ο ουρανός ηταν καθαρος... εμεις βούτηξαμε μεσα στην θαλλασα ηταν ηρεμη και ζεστη αρκετα ζεστη και υπηρχε ενα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας... Μπορείτε να με βοηθήσετε? Γιατι δεν βγαζω νόημα.
Χριστίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.