Άλλοι άνθρωποι

Είδα στο όνειρο μου ότι η καλύτερη μου φίλη πέθανε , το αγόρι μου και η οικογένειά του ήταν όλοι καλοί σε μεγάλο σπίτι , σκότωσαν τα σκυλιά τους κ το ένα το άφησαν αδέσποτο , προσπαθούσα να τον πείσω να δε το έπαιρνε πίσω , εγώ είχα κ άλλον σύντροφο κρυφά ο οποίος ήταν κλέφτης , και αποφάσισα να πάω μαζί του να κλέψω και εγώ , ανεβήκαμε σε ένα πάρα πολύ τρομαχτικό βουνό , και εκεί το μετάνιωσα , δε με άφησε να φύγω και τον σκότωσα καταλαθος-επιτιδες δεν ξερω ακριβώς. Έβγαλα τα ρούχα μου και από το στήθος και γ έτρεχε αίμα ( στη πραγματικότητα έχω κάνει χειρουργείο στο στήθος ) και έτρεχε αίμα από τις ουλες μου. Τα τοπία ήταν πάρα πολύ σκοτεινά και ήσυχα , μπορώ να πω ότι με έβλεπα κάποιες φορές, όχι σα να το ζούσα δηλαδή, απλά το παρατηρούσα κ άλλες το ζούσα ,ένιωσα πολύ περίεργα γιατί τα πράγματα ήταν ακριβώς αντίθετα με αυτό που είναι στη πραγματικότητα και θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν όλα αυτά. Γενικά βλέπω τέτοια αλλόκοτα όνειρα αλλά είχαν σταματήσει για ένα διάστημα , τώρα ξανααρχισαν
Σοφία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.