ΧΑΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΩΠΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ 2 Η 3 ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΖ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΩΣΤΑΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας.