Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

ΕΙΔΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ(ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ) ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ(πεθανε) ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ(ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ(ΟΡΘΙΑ) ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ Μ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...(ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ...ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΣ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ....ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.... ΚΑΙ ΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
ΜΑΡΙΑ Γ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά.  Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Αν πέφτεις σε κάποια τρύπα, θα πάθεις κάποιο ατύχημα.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς φτυάρι, θα έχεις μεγάλες υποχρεώσεις στην οικογένεια σου και έντονο φόρτο εργασίας.