ΕΙΔΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ(ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ) ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ(πεθανε) ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ(ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ(ΟΡΘΙΑ) ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ Μ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...(ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ...ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΣ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ....ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 16ΧΡΟΝΩΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.... ΚΑΙ ΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
ΜΑΡΙΑ Γ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.